Contact gegevens

Jeroen Hogenboom
Hogenboom Phloxen
Sotaweg 52
2371 GD Roelofarendsveen

Tel:  +31-653154333
Email: info@phloxen.nl

Verkoop

De afzet van onze bloemen gaat jaarlijk naar meer dan 500 verschillende bloemeninkopers, die het weer doorverkopen aan honderden bloemisten en arrangeurs in Europa en ver daarbuiten. Onze verkoop is fijnmazig en kan volledig worden afgestemd op de wensen van de klant, meedenken is hierin ons credo! Hieronder een beschrijving van de 3 grote lijnen die we hebben in onze afzet. 

Veilingklok

De veilingklok is voor een seizoensbloem als phlox nog steeds het belangrijkste afzetkanaal.
Voor veel kopers is kopen op de klok de makkelijkste manier om kleine hoeveelheden flexibel in te kopen.
Wij zijn hierom dagelijks te vinden op de veilingklok in Aalsmeer.

Afhankelijk van onze productie en signalen vanuit de markt voeren we ook aan op de klokken van Rijnsburg, Naaldwijk en Rhein-maas

Het nadeel van de klok is dat er weinig contact is met de klant…
Bent u een koper op de klok en wilt u toch meer informatie over ons bedrijf bel dan voor een afspraak, we nemen graag de tijd voor u.

 

Floraholland Connect

Steeds meer klanten willen een meer leveringszekerheid en een breed sortiment kunnen aanbieden volgens eigen specificaties.
Het is daarom logisch dat elk jaar meer exporteurs ervoor kiezen om direct in te kopen.

Of het nu gaat om 1 emmertje van een specifiek soort, actiematig grote aantallen, of dagelijks een assortiment van verschillende soorten.

Bestellen kan eenvoudig met de bestellijsten die dagelijks naar onze klanten verstuurd worden. Neem contact met ons op voor meer informatie!
 

 

Webshopkoppeling/E-trade

Sinds 2013 zijn we begonnen Floraholland E-trade en Logiflora. Beide zijn webshop koppelingen waarmee u ons product kunt aanbieden zonder het fysiek in de koelcel te hebben staan.

Een ideaal middel voor kleine producten met een breed sortiment!

Het grootste knelpunt zit in de logistiek en de korte levertijden, belangrijk dus om hier te kijken wat er mogelijk is en wat in de praktijk goed werkt.
De ervaring leert ons dat het aanbieden van een breed sortiment van verse kwaliteit zorgt voor een tevreden klant en (meer) herhalingsaankopen.

Denkt u dat uw bedrijf ook geschikt is voor een koppeling met onze voorraad, vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Al onze producten worden verkocht via Flora Holland en haar klanten, geen particuliere verkoop.